"Si dejas de aprender, dejas de enseñar" (Joan González)

2014/05/29

A "MI" GRUP BARNA


 
Ahora si...fin de una etapa. Gracias "locas". Gracias por vuestro compromiso. Gracias Ayudantes. Agradecer a Nacho Ibáñez Bonillo y Fabian Tellez Garcia por darme la oportunidad de disfrutar del baloncesto y de compartir parquet. Siempre llevare el Club Grup Barna en el corazon. Espero que el baloncesto vuelva a unirnos Permitidme poner este pequeño artículo en catalan.

"Vull somiar el demà
sense la nosa ni el pes
d'un vent caduc
que entela els ulls
i els lleva força i delit per lluitar" (Marti i Pol).


Han estat sis mesos magnífics com entrenador i persona, al costat vostre , de l'Àlex i l'Albert.
He aprés coses noves, he conegut dotze jugadores, dotze persones molt diferents, però que han lluitat fins el final per un objectiu comú. He sabut que es l’alegria, la tristor, la decepció, l’esperança, la ràbia, el valor, la gratitud, el reconeixement, i veureus totes les setmanes, compartir un vestidor.

Malgrat les circumstàncies ,ens han baixat de categoria, totes sabeu que moralment ens sentim guanyadores, amb un final de temporada prou bo, tenint en compte d’on veníem.
No sóc d’acomiadaments en persona, per la meva excessiva emotivitat. Prefereixo gaudir d’aquest últims moments amb vosaltres i allargar en el temps el record que m’emporto de tot l’equip. La vida farà que ens tronem a retrobar en distintes circumstàncies, perquè el món es una roda.
Nomes la distància dona la mida als sentiments que s’han generat, només la distància dirà la gran tasca que heu fet i que el club us ha de reconèixer.
Un petonás “Locas

https://www.youtube.com/watch?v=Z7NCKzgypAg&feature=youtu.be

SIEMPRE SIGUIENDO LA PELOTA NARANJA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada