"Si dejas de aprender, dejas de enseñar" (Joan González)

2010/05/10

SEGÜENT PARADA: SANT FELIUENC ENINTER – PLATGES DE MATARÓ.

Segona eliminatòria d’ascens a LEB PLATA. Ens toca jugar contra el Sant Feliuenc!!

 
Si algun equip em fa treure el son, aquest es el SantFeliuenc Eninter. Mes que el son, em treu les hores pel que suposa estudiar un equip amb tants aspectes positius.

 
Em perdut dos partits a casa en tota la temporada un ha estat el dia de la presentació contra La Seu i l’altre d’un punt contra el Santfeliuenc en un partit molt dur en tots els sentits.

 
Aquest equip que comença per un excel·lent tècnic, te com a proposta una defensa espectacular i una agressivitat en totes les accions tan ofensives com defensives que el fan un equip temible, especialment en la seva faceta defensiva que posen el llistó molt alt, i juguen al límit de la falta. No estem parlant d’un equip on hagis de vigilar dos o tres jugadors per curar la ferida, estem parlant de deu jugadors amb competitivitat i que formen un EQUIP amb lletres majúscules.

 
Exteriorment en Cairó, en Molina, (aquests dos... quin gran final de temporada) en Balboa o en León demostren una gran vocació defensiva i alhora uns molt bons números exteriors. Si això li sumem el 3 alt com D.Ausina, que pot trepitjar pintura o fer-te un estrip des de fora, completen una de les millors líneas exteriors del campionat.

Interiorment en Bayo (tros de jugador) pot fer mal per dins i la linea de 6.25, amb complement perfecte de Mañes i Navarro que es deixen la pell sobre el parquet en qualsevol acció, acompanyats per Porto que ja en la seva època del Grup Barna era el millor 4 de la categoria de Copa.

 
Estem en una bona dinàmica, l’Alfons Albert últimament s’ha adaptat molt be a la competició d’EBA, que per les seves característiques, no era fàcil per ell. En Remon segueix marcant diferencies i en Pakil i en Jaume poden i tenen que complementar la tasca interior.

Espero que en Jordi segueixi demostrant el gran base que es, que en Mons pugui seguir aportant puntuació i que en “jobi” no em faci quedar malament quan afirmo que es el millor “3” de la categoria i en Nacho exprimeixi la seva fama de bon defensor.

Nosaltres treballarem per competir al màxim en aquests dos partits i els meus jugadors deixaran les samarretes mullades per aconseguir passar a la següent eliminatòria.

 
Esperem que es vegi un gran Bàsquet i que els aficionats puguin gaudir de dos grans duels entre dos grans equips. Esperem guanyar nosaltres, però sinó és així, un aplaudiment per el Santfeliuenc i que tinguin molta sort en la propera eliminatòria. Al final, desprès dels anys, reviurem aquests duels com una petita part de la nostre historia personal i professional, i quan s’enfronten dos amics de banqueta sempre ens quedarà un àpat amb un bon vi per compartir-la.

 
Sort...al Mataró