"Si dejas de aprender, dejas de enseñar" (Joan González)

2010/06/04

GRÀCIES PRESIDENT PER LES TEVES PARAULES.

http://joanventura.blogspot.com/


Adéu Joan, Gràcies Joan.

Adéu Joan, te'n vas, tu ho has decidit per que creus que es el millor per tu i pel teu equip i club que tan has demostrat estimar, ens varem conèixer quan jo començava aquesta etapa en la meva vida com a president d'aquesta entitat, es a dir fa uns dotze anys i sempre em tingut una més que bona i cordial relació, relació que encara que sembli que avui s'hagi pogut acabar et prometo que no deixaré que pugui ser així. He perdut un gran entrenador i col·laborador, però a partir d'avui he guanyat per sempre més a un gran amic; son moltes coses les que ens uneixen, la forma d'entendre la vida així com dels nostres gustos i afeccions comunes, poder per això sempre ens hem entès a la perfecció.



I ahir, escoltant-te els teus raonaments, no puc més que dir-te que estic amb tu i al teu costat, que em sap greu que, segons tu, no hagis pogut connectar amb gent del Club, que després de la gran temporada duta a terme, la millor de la història d'aquest Club, no t'hagis sentit suficientment estimat, qüestions que sempre has valorat per sobre d'altres condicionants.

Adéu Joan, te'n vas, tu així ho has decidit i respectem la teva decisió, ens a sap greu, però per sempre més la U.E. Mataró serà casa teva i amb mi sempre hi trobaràs a un fidel i estimat amic.

http://joanventura.blogspot.com/

ADÉU I FINS SEMPRE MATARÓ

Ahir vaig posar fi a la meva etapa a Mataró. Va ser una decisió presa amb el cap i no amb el cor, per que aquest ha estat un club molt especial en la meva vida esportiva.
Vull agrair al Joan Ventura, president de l'entitat, així com a la seva junta directiva, la seva confiança en mi. Entre en Joan i jo hi ha una relació d'amistat que ha estat possible gràcies a aquest esport i que conservarem per sempre mes.
Agrair al Leandre, que en tots els partits jugats a casa sempre rebia els seus ànims i el seu suport, i son coses que no s'obliden. Als magnifics jugadors i persones que he tingut, i al meu equip tècnic (Jacob, Miguel, Ester i Carles)que ha estat tan competent com comprensiu, per estar al meu costat. Agraïments al Pepo per tots aquests anys i saber que les persones i l'amistat, malgrat tot, estan per damunt de l'esport. I un record especial per  César Aneas, a qui envio una gran abraçada, una per l'acompanyament en la seva tristor per la mor de la seva mare i l'altre per tot el que m'ha ajudat quan els moments han estat difícils.
Podria dir molts noms... però només vull donar-vos les gràcies a tots i totes per aquests anys al vostre costat  Espero gaudir en la distància dels èxits esportius del club...del bàsquet masculí  i del femení , per que aquesta entitat necessita de tots dos per seguir endavant i demostrar que som el millor club de Catalunya.
Fins sempre.

Joan González