"Si dejas de aprender, dejas de enseñar" (Joan González)

2008/12/09

CARLES ABAJO: EL VALOR D'UN PROFESSIONAL

Quan parlem dels equips, quasi sempre ho fem en dos direccions, la dels jugadors i l'àrea tècnica. Diuen que es la primera qui marca el desenvolupament d'un equip, però els que portem anys en el bàsquet sabem que no només les jugadores o els jugadors son els protagonistes a la canxa. Hi ha una tasca invisible que pertany a professionals molt visibles pels entrenadors. Son els preparadors físics.
A l'UEM tenim la gran sort de tenir en Carles Abajo com preparador físic dels equips seniors de l'entitat.
Es dificil entendre una tasca tècnica sense la figura del nostre preparador físic. Però en Carles va més enllà de la professionalitat. Es una persona compromesa amb la entitat i els seus valors. Un professional que sempre suma en qualsevol responssabilitat que desenvolupi. Però el que es realment complexe de trobar es l'optimisme, la motivació, la predisposició que sempre te per desenvolupar la seva tasca.
Diuen que no hi ha ningú imprecindible...potser, però de ben segur que la història de l'UEM sense en Carles, s'escriuria diferent. Esperem que estigui en l'entitat molts anys, pel bé dels entrenadors, dels jugadors i dels qui el coneixen.
Sempre diem gràcies a la gent quan no hi es, jo vull gaudir d'aquestes línees per dir-li ara: Gràcies per la teva tasca Carles!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada